Het Holland Huis

Ryano Logistics is een actief lid van het Holland House in Colombia. Het Holland House is een uniek instituut: Een bilaterale organisatie dat zich focust op het faciliteren van overzeese activiteiten tussen Nederland en Colombia. Het Holland House dient als een kruispunt waarbij binnenlandse handelsrelaties worden geoptimaliseerd en wordt begeleid naar buitenlandse handelsrelaties en investeringen. De organisatie functioneert zelfstandig en wordt gefinancierd door zowel de Nederlandse overheid als de bedrijven die er gebruik van maken. 

Het Holland House weerspiegelt de Nederlandse interesse, en overige buitenlandse interesse, en dient als kennishuis in het samenwerken met overheden (knowledge- government-business). Hierbij is de samenwerking tussen bedrijven, onderzoeksinstituten en overheden de sleutel tot succes. Een fundamentele voorwaarden is dat alle betrokken partijen de gedragscode van verantwoordelijke en duurzame leiderschap moeten volgen.

In de praktijk betekent dit dat het Holland House actief is in het organiseren van handelsmissies en activiteiten zoals netwerkevenementen. Tevens assisteert zij bij het vestigen van buitenlandse ondernemingen. Holland House heeft diverse markten en sectoren gedefinieerd waarin zij de aanwezigheid van Nederlandse bedrijven wilt vergroten. In deze markten en sectoren worden er diensten aangeboden die variëren van het inhuren van experts of het openen van deuren in haar brede netwerk van contacten uit diverse industrieën. Deze markten zijn zeer divers en bestaan o.a. uit de chemische industrie, olie & gas, mijnbouw en de transport en logistiek markten. Holland House heeft als doelstelling dat het huidige intra handelsbalans met 50% moet stijgen in de periode 2013-2016.

Om praktische redenen heeft Ryano Logistics gebruik gemaakt van haar diensten en heeft zich bewezen als een actief lid in deze organisatie. Ryano Logistics is trots om te vermelden dat we sinds 2014 onderdeel zijn van het Project Cargo Network, vertegenwoordigd vanuit Peru door onze vestiging in Lima. In Colombia opereren we vanuit het Holland House, waarin we een aparte kantoor hebben ingenomen. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit service te bieden in buitenmaatse lading en projecten voor de olie & gas, mijnbouw en power industrie.