Warehousing

Onze vestiging bij de haven van Moerijk in Nederland biedt opslagruimte voor uw goederen, dit betreft een moderne warehouse van 6.000m2 aan opslagruimte. Goederen kunnen ook op ons buiten terrein worden opgeslagen. 

Door onze entrepot-C vergunning kunnen we ook goederen opslaan die nog niet zijn ingeklaard door de douane of op een later moment verder vervoerd worden.  Met onze AEO status bieden wij u ook de garantie dat onze douane afhandelingsprocessen geborgd zijn.

We zijn in staat om al uw goederen te lossen of te laden met onze docks, zware heftrucks en ervaren medewerkers. Lashing en securing van zeevracht is bij ons ook een mogelijkheid die we u willen bieden.

Ryano Logistics Peru

In Lima bieden we 3 verschillende type opslaglocaties: Douane opslag, standaard opslag en tijdelijk opslag met een totale oppervlakte van 120.000m2.

Ryano Logistics Colombia

In Colombia bieden we 35 opslaglocaties verspreid over het hele land. Hierbij bieden douane opslag, standaard opslag en tijdelijke opslag met een totale oppervlakte vna 520.000m2. Hierbij hebben we ook beschikking over een silo opslaglocatie ten behoeven van bulkgoederen met een totale cappaciteit van 135.000m3.

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze Contact Pagina.