Project Cargo Network (PCN)

Ryano Logistics is trots lid van het Project Cargo Network. PCN is een gecertificeerd kwaliteit- en milieu managementorganisatie die acteert als een sterk samenwerkend platform van industriële leiders. Zij hebben hun expertise bewezen in het verwerken van complexe projectladingen en heavy lift zendingen. Alle leden bieden Project Cargo Network management voor bedrijven in engineering, werkvoorbereiding en de bouwsector. Alle leden werken veilig en professioneel volgens een strikte gedragscode.

Op dit moment bestaat het PCN netwerk uit een wereldwijd netwerk met meer dan 800 kantoren, verdeeld over 108 landen, met 12.000 medewerkers die maandelijks meer dan 109.000 zendingen verwerken. Deze effectieve werkwijze heeft geresulteerd in een jaarlijkse omzet van $2.892 biljoen.

Project Cargo Network is in de praktijk de initiator van meerdere langdurige zakenrelaties en faciliteert leden in het onderhouden van deze relaties. Met digitale nieuwsbrieven informeert ze haar leden van de laatste updates uit de marketing, nieuwe marketingtools, online netwerksystemen en specifieke diensten. Jaarlijks organiseert PCN conferenties voor haar leden om dit sterke samenwerkingsplatform te blijven ondersteunen en te stimuleren.

Omdat we bekend staan om onze proactieve aanpak, heeft Ryano Logistics zich aangemeld voor dit platform. Als actief lid zullen we de jaarlijkse bijeenkomsten bijwonen, omdat we ons zeer bewust zijn van de kracht en het belang van een persoonlijke ontmoeting. Onze directie is daarom ook aanwezig op de jaarlijkse PCN bijeenkomst op 4 november in Rome.