Maak kennis met ons team - Wanny Geersheuvel

Wij stellen ons graag aan u voor! Deze keer kunt u nader kennis maken met Wanny.

Naam:                           Wanny Geersheuvel
Leeftijd:                       58
Functie:                       Internationaal chauffeur
In dienst sinds:        2010

 Wat vind je het mooiste aan het vak?
Ik denk toch de uitdaging en de afwisseling. Je hebt altijd een andere vracht achterop staan. Je weet niet altijd wat je moet laden omdat je lang onderweg bent. Daardoor is het een soms verrassing wat je achterop krijgt.

Welke rit is je het meest bijgebleven en waarom?
Daar vraag je me wat. Ik rijd al 40 jaar dus heb heel veel bijzondere ritten gemaakt. Er is mij een rit van Bremen naar Roemenië bijgebleven. Op vrijdag laden en op zondag lossen. We zaten met twee man op de wagen om op tijd te kunnen lossen. Dat was echt een pittige rit. De planning was heel strak. Na het lossen waren we echt uitgeblust. We hebben toen overnacht in het Hilton. Gouden badkamer, super bedden, mooie kamer met alles er op en eraan. Dat was echt een wereld van verschil.

 Hoe zie je de toekomst bij Ryano voor je?
Die gaat nog heel lang duren. Voor mij is Ryano mijn tweede thuis. Ik wil absoluut niet eerder stoppen en hoop nog jaren voor Ryano te mogen rijden.

Waar zou je ooit nog eens heen willen rijden?
Daar heb ik echt geen voorkeur voor. In die 40 jaar heb ik zoveel gezien. Ik ben in het Midden Oosten geweest, in Rusland, In Zuid Europa. Ik heb zoveel bijzondere plekken gezien, maar voor mij is het niet bijzonder meer. Als ik een voorkeur mag uitspreken, dan rijd ik graag naar Spanje en Portugal. Ik spreek de taal redelijk goed en voel mij er prettig.

Wat is het meest bijzondere dat je ooit vervoerd hebt?
Nog een vraag waar ik eigenlijk het antwoord niet zo goed op weet. Ik heb zoveel bijzondere dingen vervoerd. Ik draai mijn hand nergens voor om en zie alles als een nieuwe uitdaging. Mijn vrouw rijdt wel eens mee en zij zegt dan: “Zo! Wat is dit nou weer”. Voor mij is dat dan niet meer zo bijzonder.

Wat is er zo leuk aan het werken bij Ryano?
Voor mij is Ryano echt mijn tweede thuis. Ik kan met iedereen goed overweg en niemand voelt zich te goed om je ergens mee te helpen of om een praatje te maken. Vanuit de planning krijg je het vertrouwen en de vrijheid. Dat werkt voor mij erg prettig. Maar ook de betrokkenheid vanuit de directeur. Soms stuurt hij ’s avonds laat nog een berichtje “gaat lekker he!”. Het is leuk om te lezen en je voelt de betrokkenheid.

« naar overzicht