Forwarder

Klanten succesvoller maken. Daar draait het om. Zorgdragend voor de wereld van morgen en dat met deskundige en gepassioneerde medewerkers. Dat is de E. van Wijk Group.Ter uitbreiding van het Ryano-team hebben wij op dit moment een vacature voor:

Forwarder

Ryano Lcs (onderdeel van de E. van Wijk Group) is een bedrijf wat begint waar veel bedrijven stoppen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om over-breedte van Portugal naar Zweden of zware lading van Engeland naar Duitsland, jij bent de persoon die, wat de vraag ook is, dit gaat regelen voor jouw klant. Je plant dit, onder andere via Ro-Ro oplossingen.Deze job is echt dynamisch, geen dag is hetzelfde. Met een team transportspecialisten zoek je iedere dag het beste voor je klant, die op jouw expertise leunt.

Wat zijn de taken:

• Het zoeken naar en accepteren van transport en lading;

• Het regelen van de uitvoering van het vervoer;

• Het afgeven van tarieven voor een nieuwe opdracht;

• Nauwe afstemming met de planning;

• Dagelijkse coördinatie van de planning van de verkochte en gekochte vrachten;

• Administratieve afwikkeling van de documentatie (waaronder douanedocumentatie);

• Het onderhouden van contacten met bestaande en potentiële klanten en vervoerders.Enthousiast geworden? Heb je MBO werk- en denkniveau en ben je daarnaast flexibel? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Eigenlijk moeten we gewoon het gesprek aan gaan om te kijken of we bij elkaar passen. Meer informatie over Ryano vind je op www.ryanologistics.nl en meer informatie over de E. van Wijk Group vind je op www.evanwijk.com.

Je CV en motivatie kun je sturen naar hr@ryano.nl. Wil je eerst meer weten over de functie, bel gerust met Jan-Peter Wiersma, Teamleader, 06-29 42 82 44.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Onderzoek naar uw openbare gegevens kan onderdeel zijn van het selectieproces.